Andrológiai Magánrendelés

Dr. Szabó Ferenc andrológus urológus
Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus
Rendelés:
Humancell Őssejtbank: szerda, csütörtök
Reprosys Termékenységi központ: kedd
REPROSYS RENDELÉS (ÚJ)
KEDD:10-16-ig
ELŐJEGYZÉS:06-30-22-44-139 vagy
06-1-613-6293

(Hétfőtől péntekig 9-16-ig)
Rendelés helye: Budapest IV. ker. Megyeri út 53. Reprosys Termékenységi Központ (M0 Megyeri hídtól 2 percre)
HUMANCELL RENDELÉS
SZERDA:9-16-ig
CSÜTÖRTÖK:9-18:30-ig

ELŐJEGYZÉS:
06-20-38-40-408
(Hétfőtől péntekig 9-17-ig)
Rendelés helye: Budapest VIII. ker. Fiumei út 7. Humancell Őssejtbank (Keleti Pályaudvarnál)
Rövid előjegyzés!
A Reprosysban 1 héten belül fogadjuk!
Dr. Szabó Ferenc andrológus
Dr. Szabó Ferenc
Andrológus, urológus szakorvos. Európia Andrológiai Akadémia Andrológus szakorvosa. 2000 óta foglalkozom andrológiával,
2007 óta végzek andrológiai szakrendelést a Humancell Őssejtbankban, elsősorban férfi meddőség, merevedési zavarok, prosztata problémák, here és pénisz betegségeinek kivizsgálásval és kezelésével foglalkozunk.
Műtéti háttér Rókus Kórház egynapos sebészetén és Reprosys Termékenységi Központban van.
védőnő
Mika Zsuzsanna és Szalai Anita asszisztenseket lehet hívni időpont egyeztetés, különböző vizsgálatokkal kapcsolatos kérdések esetén.
Telefon: munkanapokon 06-20-38-40-408 számon.
Rendelő címe: Bp. VIII. ker. Fiumei út 7.
Humancell Őssejtbank
Nagy Melinda biológus
Nagy Melinda biológus, M.Sc. embriológus.
Több meddőségi centrum vezető biológusaként nagyon sok tapasztalattal rendelkezik a különböző sperma vizsgálati módszerekben is. QuDeGA német minősítő vizsgát tett. HBA és SCSA és HALO spermium DNS fragmentációs vizsgálatot is végez.
humamcell
Rendelésünk szerdán és csütörtökön a Humancell Őssejtbankban történik. A Humancell MCC Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben jött létre elsősorban köldökzsínorvér fagyasztással, donor sperma tárolással, spermafagyasztással foglalkozik. 2007-től andrológiai szakrendelést folytatunk, teljeskörű andrológiai kivizsgálással és teljes labor háttérrel, QuaDeGa laborminősítésű alap spermatogram vizsgálattal ill. speciális spermavizsgálatokkal.
CÍM: BUDAPEST VIII. KER. FIUMEI ÚT 7.
Reprosys Rendelő
Keddi napon a rendelés a Reprosys Termékenységi központban történik.
A Reprosys Termékenységi Központ a meddőség teljekörű kivizsgálás és kezelése történik az alap vizsgálatoktól a lombik programig. A férfi meddőség teljeskörű kivizsgálása és kezelése is lehetséges. Az alap spermavizsgálaton kívül a legmodernebb funkcionális spermavizsgálatokig (SCSA spermium DNS fragmentáció, acrosoma reakciós vizsgálat, spermium ROS vizsgálat stb.). Lehetőség van különböző andrológiai műtétek végzésésre is pl: herebiopszia, varicokele, herecysta stb..
CÍM: Budapest IV KER. MEGYERI ÚT 53.

HUMANCELL ŐSSEJTBANK VIII. ker. Fiumei út 7.

Humancell rendelő12
humancell rendelő14
Humancell rendelő13
Intézetünk a járóbeteg szakellátás keretében az andrológia, a nőgyógyászati ultrahang diagnosztika, a csecsemő- és gyermekgyógyászat területén nyújt szolgáltatásokat. Saját laboratóriumunk pácienseinknek ivarsejt banki szolgáltatásokkal is  rendelkezésére áll, valamint végzi az orvosi laboratóriumi vizsgálatokhoz szükséges szakszerű mintavételt, mintatovábbítást és kislaboratóriumi vizsgálatokat.

Laboratóriumi szolgáltatásaink értéket képviselnek. Mi az értéket a minőség közvetítésével teremtjük meg és igyekszünk a Minőségirányítási Kézikönyvünkben leírtak alapján ezt fejleszteni és ezzel az ügyfeleink elégedettségét megtartani.

A Humancell MCC Kft. minőségfilozófiája központjában az ügyfelei igényei és a jogszabályokban előírt kötelezettségeknek való maradéktalan megfelelés áll, amelyet munkatársaink szakképzettségével és teljesítményével, illetve a vezetés minőségtudatos hozzáállásával tudunk elérni.
Ennek érdekében az évek során előkészítettük szervezetünket a minőségirányítási rendszer bevezetésére és 2010. január 20-án megkaptuk a Tanúsítványt arról, hogy a rendszerünk megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009  szigorú szabványi követelményeinek.
 Számunkra a legfontosabb ügyfeleink bizalma és megelégedettsége, illetve minőségi szolgáltatás nyújtása. Tevékenységünk és értékrendünk legfontosabb alapja a minőségtudatosság.
 
Mindezen értékeket azonosítva célunk a minőségirányítási rendszerünk laboratóriumi eljárási rendünkre való, a jogszabályi követelményeknél szigorúbb kiterjesztése, a Magyarországon hasonló tevékenységet folytató intézetek között egyedülálló módon a GMP (Good Manufacturing Practice) jogosítvány megszerzése.
 

REPROSYS TERMÉKENYSÉGI KÖZPONT
Budapest IV. ker. Megyeri út 53.

Reprosys rendelő
Reprosys műtő
Reprosys váró
A Reprosys Termékenységi Központban teljeskörű meddőségi kivizsgálást és ellátást nyújtunk. Célunk a családias hangulat, megnyugtató légkör és megfelelő szakmai tudással segíteni a meddő párokat a gyermekáldásban.
Meddőségi központunkban férfi oldali kivizsgálás esetén az alap spermavizsgálaton túl ún. speciális vizsgálatokat is végzünk pl. SCSA spermium DNS fragmentációs teszt, HBA spermium kötődési vizsgálat, spermium acrosoma reakció teszt, spermium ellenes antitestek (MAR) vizsgálat ill. spermium szabad oxigén gyök vizsgálat (ROS) vizsgálat. A párokat együtt kezeleljük, az egyes eseteket külön értékeljük, andrológiai, nőgyógyászati, embriológiai közös gondolkodással javítunk az eredményességen.
A Reprosys Termékenység Központban lehetőség van műtéti beavatkozásra is.
A meddőségi elleátás során gyakran a fagyasztott herebiopsziás mintákkal a sikeresség kisebb esélyű, így ha lehetséges friss biopsziás mintából végzünk megtermékenyítést, mindez egy helyen történik intézetünkben.
Lehetőség varicokele (here visszértágulat), hydrokele (here vízsérv), circumcisio, frenulotomia, herecysta ill. egyéb andrológiai műtétek végzésére is.
Stacks Image 108
Humancell tanúsítvány emt.

ANDROLÓGIAI MAGÁNRENDELÉS

Dr. Szabó Ferenc
androlólus-urológus adjunktus
Andrológiai magánrendelésünkön férfi meddőség, merevedési zavararok, prosztata problémák, tesztoszteron hiány, here és péniszbetegségek kivizsgálásval és kezelésével foglalkozunk.

KAPCSOLAT

Időpont egyeztetés:
HUMANCELL
06-20-38-40-408
számon (szerda,csütörtöki rendelésre)

SZERDA: 9-16-ig, CSÜTÖRTÖK: 9-18:30-ig

REPROSYS
06-30-22-44-139
számon
(keddi rendelésre)

KEDD:10-16-ig

SZERDAI ÉS CSÜTÖRTÖKI RENDELÉS
Rendelés helye:
Humancell Őssejtbank
Budapest VIII. ker. Fiumei út 7.

KEDDI RENDELÉS
Budapest IV. ker. Megyeri út 53. Reprosys Termékenységi Központ


SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • alap spermavizsgálat (szám, mozgás, morfolólógai stb.)
 • speciális spermavizsgálatok (HBA, SCSA spermium DNS fragmentáció, spermium acrosoma reakció vizsgálat, MAR teszt, ROS teszt)
 • prosztata PMN elasztáz és IL6 és IL8 vizsgálat
 • andrológia és urológiai szakvizsgálat
 • here és pénisz ultrahang
 • hormon vizsgálatok (FHS, LH, tesztoszteron, prolaktin, TSH)
 • genetika vizsgálat (kariotpizálás, Y kromoszóma mikrodeléció, CFTR mutáció)
 • gyulladások vizsgálata (ondó és vizelet tenyésztés)
 • speciális PCR vizsgálatok (Chlamydia, Ureoplasma, HPV)
 • condyloma szűrés és kezelés (HPV PCR)
 • általános laborvizsgálatok
 • prosztata szűrés (PSA, vizelet, ultrahang)
 • általános laborvizsgálatok
 • REPROSYS TERMÉKENYSÉGI KÖZPONTBAN teljeskörű lombik program előtti kivizsgálás és lombik program
 • ismétlődő vetélések kivizsgálása