Andrológiai Magánrendelés

Dr. Szabó Ferenc andrológus urológus
Dr. Szabó Ferenc andrológus, urológus
Rendelés:
Humancell Őssejtbank: szerda, csütörtök
Reprosys Termékenységi központ: kedd
REPROSYS RENDELÉS (ÚJ)
KEDD:10-16-ig
ELŐJEGYZÉS:06-30-22-44-139 vagy
06-1-613-6293

(Hétfőtől péntekig 9-16-ig)
Rendelés helye: Budapest IV. ker. Megyeri út 53. Reprosys Termékenységi Központ (M0 Megyeri hídtól 2 percre)
HUMANCELL RENDELÉS
SZERDA:9-16-ig
CSÜTÖRTÖK:9-18:30-ig

ELŐJEGYZÉS:
06-20-38-40-408
(Hétfőtől péntekig 9-17-ig)
Rendelés helye: Budapest VIII. ker. Fiumei út 7. Humancell Őssejtbank (Keleti Pályaudvarnál)
Dr. Szabó Ferenc andrológus
Dr. Szabó Ferenc
Andrológus, urológus szakorvos. Európia Andrológiai Akadémia Andrológus szakorvosa. 2000 óta foglalkozom andrológiával,
2007 óta végzek andrológiai szakrendelést a Humancell Őssejtbankban, elsősorban férfi meddőség, merevedési zavarok, prosztata problémák, here és pénisz betegségeinek kivizsgálásval és kezelésével foglalkozunk.
Műtéti háttér Rókus Kórház egynapos sebészetén és Reprosys Termékenységi Központban van.
védőnő
Mika Zsuzsanna és Szalai Anita asszisztenseket lehet hívni időpont egyeztetés, különböző vizsgálatokkal kapcsolatos kérdések esetén.
Telefon: munkanapokon 06-20-38-40-408 számon.
Rendelő címe: Bp. VIII. ker. Fiumei út 7.
Humancell Őssejtbank
Nagy Melinda biológus
Nagy Melinda biológus, M.Sc. embriológus.
Több meddőségi centrum vezető biológusaként nagyon sok tapasztalattal rendelkezik a különböző sperma vizsgálati módszerekben is. QuDeGA német minősítő vizsgát tett. HBA és SCSA és HALO spermium DNS fragmentációs vizsgálatot is végez.
humamcell
Rendelésünk szerdán és csütörtökön a Humancell Őssejtbankban történik. A Humancell MCC Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben jött létre elsősorban köldökzsínorvér fagyasztással, donor sperma tárolással, spermafagyasztással foglalkozik. 2007-től andrológiai szakrendelést folytatunk, teljeskörű andrológiai kivizsgálással és teljes labor háttérrel, QuaDeGa laborminősítésű alap spermatogram vizsgálattal ill. speciális spermavizsgálatokkal.
CÍM: BUDAPEST VIII. KER. FIUMEI ÚT 7.
Reprosys Rendelő
Keddi napon a rendelés a Reprosys Termékenységi központban történik.
A Reprosys Termékenységi Központ a meddőség teljekörű kivizsgálás és kezelése történik az alap vizsgálatoktól a lombik programig. A férfi meddőség teljeskörű kivizsgálása és kezelése is lehetséges. Az alap spermavizsgálaton kívül a legmodernebb funkcionális spermavizsgálatokig (SCSA spermium DNS fragmentáció, acrosoma reakciós vizsgálat, spermium ROS vizsgálat stb.). Lehetőség van különböző andrológiai műtétek végzésésre is pl: herebiopszia, varicokele, herecysta stb..
CÍM: Budapest IV KER. MEGYERI ÚT 53.

HERPES GENITALIS

Herpesz genitalisz fertőzés
A herpes genitalis egy szexuális úton terjedő betegség a herpes simplex 1,2 vírus okozza.

PROSZTATA GYULLADÁS

Prosztata bakteriális gyulladás
A prosztata gyulladás oka lehet bakteriális vagy nem bakteriális gyulladás. Újabb elnevezése a krónikus kismedencei fájdalom szindróma a betegség patomechanizmusa máig nem tisztázott. Újabban az ún. UPOINT (Urinary Point System) egy tüneteken alapuló kezelési módot javasolnak a panaszok kezelésre. Még több információt itt talál...

MELLÉKHERE GYULLADÁS

Mellékhere gyulladása
A mellékhere gyulladás oka az esetek döntő többségében bakteriális eredetű, mely gyakran függ össze a prosztata gyulladásával. Fiatal korban a kórokozó általában Chlamydia, idősebb korban E. Coli baktérium. Kezeléséről ill. a diagnózisról még több információt itt talál...

HÚGYCSŐGYULLADÁS

A húgycsőgyulladás egy kellemetlen gyakran előforduló betegség két nagy típusra osztaható Gonorrheás ill. nem Gonorrheás típusra. A betegség szexuális úton terjed, antibotikummal jól kezelhető.

CONDYLOMA, HPV FERTŐZÉS

Condyloma penis
A condyloma vagy más néven HPV (Human papilloma vírus) megjelenésben változatos lehet, általában fehéres , lobulált felszínű szemölcs. Nagyon sok típusa ismert, alacsony és magas kockázatú vírusok. A diagnózis sok esetben ránézésre is egyértelmű, de az esetek egy részében ún. PCR diagnosztika szükésges (hámról vett minta elemzése). A dignózisról és kezelésről a linkre kattintva olvashat.

KISMEDENCEI FÁJDALOM SZINDRÓMA

Kismedencei fájdalom szindróma
A kismedencei fájdalom szindróma alatt egy tünetegyüttest értünk, melyet gyakran krónikus prosztata gyulladásként kezelnek.
Ezek a tünetek lehetnek alhasi, keresztcsonti herébe, hímvesszőbe sugárzó fájdalmak, nemi vágy csökkenés, lábba sugárzó fájdalmak. A tünetek hátterében izomfeszülés, prosztata probléma, hólyagműködési zavar, gerincbetegség is állhat.

HÍMVESSZŐ BETEGSÉGEI

hímvessző egyéb betegségei
A hímvessző bőrbetegségei nagyon változatos képet adnak. Nagyon gyakori a Candida okozta gombás fertőzés, különböző bakteriális és vírusos fertőzések pl. Herpes simplex. Sajnos a hímvessző bőrbetegségeinek egy része ismeretlen okú, ilyen pl. a Lichen sclerosus vagy a Zoon balantis. A klinkai megjelenéskről ill. a kezelési lehetőségekről a linkre kattintva olvashat többet.

TESZTOSZTERON

tesztoszteron csökkenés
A tesztoszteron a legfontosabb férfi hormon, melynek hatása a van a erekcióra, nemi vágyra, izomerőre, gondolkodásra, alvásra, prosztata működésére stb. A tesztoszteront a herék termelik, melyek az agyalapi mirigy kontrollja alatt állnak. A tesztoszteron adásának egyik indikációja lehet az alacsony tesztoszteron szint. Többféle készítmény áll rendelkezésre a tesztoszteron pótlására. Még több információt a linkre kattintva olvashat.

ÖREGEDŐ FÉRFI

öregedő férfi fitt
Az öregedő férfi betegségeinek témaköre ma már külön tudományág lett, angol elnevezése aging male. Célja az öregedés problémáinak andrológiai vonatkozású komplex kezelése.

A HERE BETEGSÉGEI

A here betegségei közül a napi gyakorlatban legtöbbször a mellékherében lévő jóindulatú cystával, a here vízsérvvel (hydrokele), a herevisszér tágulattal(avricokele) és ritkán heretumorral találkozunk. Természetesen egyéb betegségek és sérülések, herecsavarodás és krónikus herefájdalom is előfordul.

ANDROLÓGIAI MAGÁNRENDELÉS

Dr. Szabó Ferenc
androlólus-urológus adjunktus
Andrológiai magánrendelésünkön férfi meddőség, merevedési zavararok, prosztata problémák, tesztoszteron hiány, here és péniszbetegségek kivizsgálásval és kezelésével foglalkozunk.

KAPCSOLAT

Időpont egyeztetés:
HUMANCELL
06-20-38-40-408
számon (szerda,csütörtöki rendelésre)

SZERDA: 9-16-ig, CSÜTÖRTÖK: 9-18:30-ig

REPROSYS
06-30-22-44-139
számon
(keddi rendelésre)

KEDD:10-16-ig

SZERDAI ÉS CSÜTÖRTÖKI RENDELÉS
Rendelés helye:
Humancell Őssejtbank
Budapest VIII. ker. Fiumei út 7.

KEDDI RENDELÉS
Budapest IV. ker. Megyeri út 53. Reprosys Termékenységi Központ


SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • alap spermavizsgálat (szám, mozgás, morfolólógai stb.)
 • speciális spermavizsgálatok (HBA, SCSA spermium DNS fragmentáció, spermium acrosoma reakció vizsgálat, MAR teszt, ROS teszt)
 • prosztata PMN elasztáz és IL6 és IL8 vizsgálat
 • andrológia és urológiai szakvizsgálat
 • here és pénisz ultrahang
 • hormon vizsgálatok (FHS, LH, tesztoszteron, prolaktin, TSH)
 • genetika vizsgálat (kariotpizálás, Y kromoszóma mikrodeléció, CFTR mutáció)
 • gyulladások vizsgálata (ondó és vizelet tenyésztés)
 • speciális PCR vizsgálatok (Chlamydia, Ureoplasma, HPV)
 • condyloma szűrés és kezelés (HPV PCR)
 • általános laborvizsgálatok
 • prosztata szűrés (PSA, vizelet, ultrahang)
 • általános laborvizsgálatok
 • REPROSYS TERMÉKENYSÉGI KÖZPONTBAN teljeskörű lombik program előtti kivizsgálás és lombik program
 • ismétlődő vetélések kivizsgálása